Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Welkom op de website van KinderCoach Utrecht. Praktijk MatriXcoaching, de praktijk waar uw kind centraal staat!

Ik ben Silvia Scharff, getrouwd en moeder van vier heerlijke kinderen, twee dochters en twee zonen in de leeftijd van 14 tot 25 jaar.  Tien jaar geleden startte ik, na diverse opleidingen gevolgd te hebben, als Kindercoach Utrecht en sinds maart 2009 geef ik vanuit het Gezondheidscentrum Utrecht Zuilen individuele MatriXcoaching, kindercoaching, pubercoaching en sociaal-emotionele weerbaarheidstrainingen, waaronder de kindertraining en tienertraining ‘Ik ben blij met mijzelf’©.

Waarom? Omdat ik als ervaren moeder weet hoeveel er van kinderen gevraagd wordt en hoe moeilijk het voor veel kinderen is om aan die vraag te voldoen. Het is fijn om kinderen daarbij te helpen. Om te zien dat ze zelfvertrouwen krijgen, ‘groter’ worden, met een lach mijn praktijkruimte verlaten.

Ik ben me er terdege van bewust dat ieder kind anders is. Bij de een zal het bewustwordingsproces sneller gaan dan bij de ander. Daarom ben ik flexibel en pas ik het coachingstraject gemakkelijk aan aan de wensen en mogelijkheden van het kind. Individuele begeleiding op maat dus. Daarbij vind ik het belangrijk dat uw kind niet een lang traject ingaat, maar dat we samen gericht naar een oplossing werken.

Kindertrainingen Utrecht is een initiatief van KinderCoach Silvia Scharff te Utrecht en zij geeft groepstrainingen voor kinderen, o.a. weerbaarheidstrainingen,  tienertrainingen, brugklastrainingen, de yoga & mindfulness cursus en de aandachtstraining.

Kindertrainingen in Utrecht