Tienertraining en jongerentraining van Kindercoach Utrecht

tiener_fotoGaat het niet lekker op school, ben je erg onzeker over je uiterlijk, pieker je veel, ben je bang om te falen, bang dat je er niet bij hoort, word je gepest op school of via de sociale media? Deze vragen met ‘ja’ beantwoorden, is niet gemakkelijk, maar je bent niet de enige tiener die even niet lekker in zijn vel zit.

Kindercoach Utrecht biedt je een steuntje in de rug met de weerbaarheidstraining ‘Ik ben blij met mezelf!’ Deze tienertraining voor jongeren van 13 tot en met 19 jaar is laagdrempelig en zonder poespas. Je kunt haar individueel volgen.

Tijdens deze jongerentraining ga je ontdekken wie je bent en waar je heen wilt. Je leert om te kijken naar je kwaliteiten, zodat je onder de druk van een groep jezelf kunt blijven en stevig in je schoenen blijft staan. De tienertraining helpt je nu, maar geeft je ook een basis waar je bij het volwassen worden veel aan zult hebben. Een assertieve houding is van groot belang op de huidige (toekomstige) arbeidsmarkt. De snelheid waarmee de arbeidsmarkt verandert, vraagt weerbaarheidheid van mensen.

Traject tienertraining ‘Ik ben blij met mezelf!’

Ik begin altijd met een intakegesprek met jou en je ouder(s) om jouw doelen te bespreken. Vervolgens zijn er zes bijeenkomsten. En als jij en je ouder(s) dat willen, is er nog een eindgesprek.

Een afspraak maken? dit kan via het contactformulier of een email naar info@kindertrainingenutrecht.nl

Silvia Scharff, KinderCoach

Een plan van aanpak maken we samen, u en uw tiener! Klik hier voor het intake gesprek met KinderCoach Utrecht!