Waarom juist een weerbaarheidstraining van Kindercoach Utrecht?

kindertraining en weerbaarheidstrainingDe weerbaarheidstraining ‘Ik ben blij met mijzelf’© laat een daadwerkelijke gedragsverandering bij kinderen zien. Ik werk naar balans tussen gevoel en verstand, vanuit het eigen gevoel. Dat spreekt kinderen aan, waardoor het bewustwordingsproces in werking wordt gezet.

Niet aandragen wat wij als volwassenen vinden, maar juist het kind zelf laten ervaren hoe het in de basis rust kan vinden. Dus geen standaard rollenspelen, toneelstukjes of opdrachten, maar spelenderwijs vanuit je binnenste je eigen kracht vinden en laten groeien.

Daarom is de weerbaarheidstraining ‘Ik ben blij met mijzelf’© zo succesvol. Ouders zien al verandering na drie bijeenkomsten.

Wat is er mooier als je blij kunt zijn met jezelf? Dat het niet uitmaakt wat een ander van je vindt of zegt, of dat je iets niet goed doet. Als je kunt houden van jezelf zoals je bent, met je minnen en je plussen, kun je ook van anderen houden. Die zelfverzekerdheid voelen en uitstralen is een basis waar een kind in zijn groei naar volwassenheid veel aan zal hebben.

Klik hier voor het aanmelden voor kindercoaching op maat of de individuele kindertraining ‘Ik ben blij met mijzelf!  bij KinderCoach Utrecht!