Workshop ‘Ik ben Blij met Mijzelf!’

Kennismaken met de kindertraining ‘Ik ben blij met mijzelf!’.

Met een klein groepje van maximaal vier tot zes kinderen, zodat ze alle aandacht krijgen, gaan we een thema schilderen. Positief met jezelf bezig zijn, dat staat voorop. Ook spel, bewegen en vooral blij zijn, komen aan bod. Kinderen kunnen tijdens deze workshop van elkaar leren. Ze werken aan zelfvertrouwen, maar bovenal hebben ze plezier en een fijne middag. De workshop vindt plaats op aanvraag, is zelfs mogelijk individueel te volgen en voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

De kosten zijn € 32,50 euro, inclusief materiaal, koek en drinken.

Workshop ‘Hoe word ik kindercoach?’

Overweeg je om kindercoach te worden? Misschien is deze workshop dan iets voor jou. Je gewoon eens oriënteren: is kindercoaching iets voor mij? Wat kom ik allemaal tegenals ik een praktijk wil starten en hoe start je die eigenlijk? Welke opleiding kies ik uit de vele aanbieders? Etc.

De workshop kan ook op maat voor jou alleen gegeven worden!
Op aanvraag. De kosten zijn € 75,00 per persoon.

Telefonisch een gesprek behoort ook tot de mogelijkheden, het tarief is € 17,50 per kwartier. Meld je aan via het contactformulier en we maken een afspraak!

Workshop ’Hoe start ik mijn praktijk als kindercoach?’

Hier gaan we iets dieper dan in hiervoor genoemde workshop. Je weet dat je kindercoach wilt worden, je bent al bezig met een kindercoachopleiding of je gaat net starten met je praktijk. Je wilt echter nog een steuntje in de rug van een ervaren kindercoach.

Drie ochtenden, op aanvraag.
De kosten zijn € 95,- euro per persoon per ochtend.

Individuele ondersteuning voor jou als startende kindercoach

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan individuele ondersteuning. Dat kan ook bij Praktijk MatriXcoaching, telefonisch, per e-mail of op afspraak. We plannen dan samen individuele gesprekken in.

De kosten: in alle gevallen geldt het uurtarief van € 95,- euro.
Op aanvraag.

Benieuwd wat deze trainingen voor uw kind kunnen betekenen? Klik hier voor een vrijblijvend informatief gesprek met KinderCoach Utrecht!